IRIS CF begeleidt KoffiePartners bij de aankoop van Coffee3 uit Udenhout

KoffiePartners verwerft 100% van de aandelen in Coffee3. IRIS CF heeft de aandeelhouder van KoffiePartners begeleid in het aankoopproces.

Over KoffiePartners

KoffiePartners is een toonaangevende leverancier van zakelijke hoogwaardige koffieoplossingen in de regio Rijnmond en Amsterdam. Met meer dan 35 jaar ervaring en een klantenbestand van meer dan 1.500 klanten, bewijst KoffiePartners expertise en betrouwbaarheid in de branche. KoffiePartners weet een groot deel van haar omzet te realiseren middels contractuele afspraken waarmee het klanten totaal ontzorgd op het gebied van koffiemachine(s), service en periodieke koffielevering. De onderneming opereert vanuit haar zelf ontwikkelde zichtlocatie in Zwijndrecht langs de A16.

Voor meer informatie zie: https://www.koffiepartners.nl/

Over Coffee3

Coffee3, gevestigd in Udenhout, is een familiebedrijf opgericht in 1976. Net als KoffiePartners is Coffee3 een aanbieder van een totaalconcept in de warme drankenvoorziening.

Voor meer informatie zie: https://www.coffee3.nl/

Krachtenbundeling van KoffiePartners en Coffee3

Door verbreding van het gezamenlijk assortiment koffie(machines) en de introductie van hogere marge private label koffie van KoffiePartners bij het bestaande, uitgebreide klantenbestand van Coffee3, is er een aanzienlijk groeipotentieel voor de combinatie in de toekomst.